Workshops in bibliotheek over nieuwe betalen

’s-HEERENBERG/DIDAM – Ipad4Senior geeft twee keer een gratis workshop bij Bibliotheek Montferland over het nieuwe betalen. De workshop op 14 juni wordt vanaf 14 uur gegeven in Bibliotheek ’s-Heerenberg. In Didam start de workshop op 20 juni om 10 uur.

Banken gaan de smartphone meer inzetten, de TAN-code en Raboreader worden binnen enkele jaren aan de kant geschoven. Het nieuwe betalen kan beginnen. In de kassaloze super loop je meteen door naar buiten. Je pakt je boodschappen, scant ze met je mobieltje en betaalt ze met Tikkie. Bij Spar en Albert Heijn kan het. Geen last van rijen, zegeltjes of de kassamedewerker en direct met je boodschappen de deur uit.

Supermarkten zetten technologie in voor klanten die haast hebben. De Spar start, in samenwerking met ABN AMRO met de kassaloze super. Spar introduceert het kassaloze systeem, Skippen, bij Spar University Utrecht, de proeftuin van het supermarktbedrijf met negen winkels op universiteitsterreinen. Klanten scannen met hun telefoon zelf de producten en rekenen af met ABN AMRO’s betaaldienst Tikkie.            

In deze workshop wordt het nieuwe betalen uitgelegd, geoefend en geïnstalleerd op de smartphone van de deelnemers. Wie mee wil doen, kan bellen naar Bibliotheek Montferland, 0316-221184.Facebooktwittergoogle_plus