Adverteren

Word Zakenpartner of Vriend van Stem van Montferland?
Welk bedrijf of welke instelling heeft niet regelmatig iets te melden? Een nieuw product, een leuke activiteit of evenement, een interessante aanbieding of vacature. Stem van Montferland maakt het eenvoudig om deze berichten onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Word daarom Zakenpartner of Vriend van Stem van Montferland! Eenmalig adverteren is uiteraard ook mogelijk.

Zakenpartner van Stem van Montferland – € 229,- per jaar 
Als zakenpartner van Stem van Montferland krijgt u een banner/logo en hyperlink op de homepage. Op de profielpagina plaatsen wij een foto met korte presentatie van uw bedrijf. Ook mag u te allen tijde nieuwsberichten, aanbiedingen en vacatures aanleveren die wij vervolgens redigeren en plaatsen. Daarbij wordt u drie keer per jaar een interview voor een artikel van 300/400 woorden aangeboden.

Vriend van Stem van Montferland – € 150,- per jaar
Vrienden krijgen op de site van Stem van Montferland een banner/advertentie met hyperlink en de ruimte om een reclameslogan van maximaal 50 tekens inclusief bedrijfsnaam (met hyperlink) te plaatsen. Daarnaast zetten wij al uw nieuwsberichten op de site, die echter wel eerst door ons worden geredigeerd. Verder heeft u recht op één interviewartikel of verslag van ongeveer 400 woorden.

Eenmalig adverteren – € 75 euro voor één maand
Organiseert u een evenement of heeft u slechts tijdelijk extra exposure nodig in verband met een actie of jubileum dan kunt u zich ook voor een maand verbinden aan Stem van Montferland. U krijgt in die periode een banner advertentie met hyperlink op de homepage. Ook mag u te allen tijde nieuwsberichten, aanbiedingen en vacatures aanleveren die wij vervolgens redigeren en plaatsen. Daarbij wordt u één maal een interview voor een artikel van ongeveer 400 woorden aangeboden.

Advertorial – € 50,- per plaatsing
Wilt u zich niet voor een langere periode aan Stem van Montferland verbinden, maar wel eenmalig een advertorial plaatsen? Dat kan voor € 50,- per plaatsing. Hiervoor krijgt u een artikel aangeboden van maximaal 400 woorden. Als u de tekst en foto voor het artikel zelf aanlevert, kost een eenmalige plaatsing € 30,-.

Banners
U kunt ook alleen een banner/advertentie plaatsen. Plaatsing tot een maand kost 25,-, tot een half jaar € 50,- en tot een jaar € 75,-.

Banner/advertenties kunnen door u zelf worden aangeleverd als jpg-bestand of door ons worden gemaakt. De kosten voor het maken van een banner zijn ongeveer € 100,-, ongeacht het formaat. Wel moeten tekst en beeld worden aangeleverd. U kunt de banner vervolgens ook voor andere doeleinden gebruiken. Banners zijn er in de volgende formaten:

– Rectangle (180×180 pixels): rechts- en linksmidden, vierkant
– Full Banner (468×180 pixels): midden
– Half banner (300×200): rechtsboven

Artikelen en advertenties worden door gelinkt naar Twitter en Facebook. Alle prijzen zijn exclusief BTW.