Wim Sinderdinck stapt over naar fractie LBM

DIDAM/’s-HEERENBERG – Wim Sinderdinck sluit zich met onmiddellijke ingang aan bij de fractie van Lokaal Belang Montferland. De fractie Lijst Sinderdinck verdwijnt daarmee uit de gemeenteraad van de gemeente Montferland.

Wim Sinderdinck (427x640)Wim Sinderdinck is sinds 2005 commissielid en werd halverwege 2008 raadslid voor Gemeente Belangen Didam en haar rechtsopvolger. Fractievoorzitter Gerrit van Lent van Lokaal Belang Montferland LBM vindt de komst van Wim Sinderdinck een verdere versterking van de fractie van LBM. “Wim is niet alleen een deskundige man, maar ook een man die prettig is in het dagelijkse contact. Het is al jarenlang een wens van Lokaal Belang Montferland om verder samen te werken. Eindelijk is het dan zover.”

Zowel de fractie van Lokaal Belang Montferland als Wim Sinderdinck verheugen zich op de samenwerking en hopen dat zij van elkaars kennis en ervaring kunnen profiteren. Door deze uitbreiding komt de raadsfractie van LBM nu op vijf raadsleden. Daarnaast heeft LBM acht zetels in de diverse commissies in de gemeente Montferland.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.