Welzijn en Gezondheidsdag in Meulenvelden

DIDAM – Bruisend Meulenvelden houdt in samenwerking met Burgers van Diem op 7 april een Welzijn en Gezondheidsdag in Meulenvelden. Deze hele dag staat in het teken van een gezonde leefstijl.

Bezoekers krijgen informatie over hun eigen gezondheid en vinden wellicht een oplossing voor een langslepend probleem door middel van healing en reading. Ook is er volop aandacht voor ontspanning en conditie en zijn er gezonde hapjes en drankjes. Voor de beurs hebben zich al diverse standhouders aangemeld en er worden verschillende workshops gegeven.

De beurs start om 11. Van 11 tot 11.30 uur geeft Riet Hermsen een Tai Chi workshop. Om 12 uur is er een lezing van Ineke Heitink over Akasha Kronieken, die om 12.30 uur wordt gevolgd door een workshop kruiden voor dieren door Stephanie. Judith Reuling en Marga Petstra geven van 13 tot 13.30 uur een workshop en tussen 13.30 en 15 uur zijn er achtereenvolgens lezingen van Alex Wu, Mirjam Blok en Remedica. Ineke Heitink komt om 15 uur nog met ‘net iets anders dan meditatie’. Doorlopend zijn er korte behandelsessies door Klaas Heinen.

De entree voor de Welzijn en Gezondheidsdag is gratis.Facebooktwittergoogle_plus