Walk&Talk voor werkzoekenden in bibliotheek Didam

DIDAM – In de bibliotheek in Didam is woensdag 28 augustus weer een Walk&Talk. Tijdens de koffiepauze voor werkzoekenden is Marco Arendsen van A&D Totaal te gast.

Veel mensen hebben dagelijks gedachten die niet overeenkomen met de werkelijkheid en de feitelijke gebeurtenissen om hen heen. Dit worden irrationele gedachten genoemd. De gevolgen hiervan worden ernstig onderschat. Arendsen geeft aan hoe je deze gedachten kunt herkennen en er bewust van kunt worden zodat je ze kunt omzetten in positieve, helpende gedachten. En hoe je deze direct kunt toepassen bij eventuele sollicitaties.

Bibliotheek Montferland biedt met Walk&Talk werkzoekenden een plek voor herkenning, inspiratie en praktische tips met wisselende onderwerpen, gastsprekers en ervaringen van andere deelnemers. Walk&Talk is geen workshop en ook geen lezing. Het belangrijkste deel is de koffiepauze, waarin de deelnemers nieuwe mensen leren kennen. Zij kunnen elkaar op weg helpen bij het vinden van een geschikte baan.

De Walk&Talk duurt van 10 tot 12 uur. Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekmontferland.nl en www.levendesollicitatiegids.nl.