Voordelig een nieuwe kerstoutfit kopen bij Gilsing Herenmode

DIDAM – De vooropruiming van de najaars- en wintercollectie bij Gilsing Herenmode is begonnen. Zondag 23 december is er een extra koopzondag van 12 tot 17 uur waarop klanten voordelig een nieuwe kerstoutfit kunnen kopen. Gilsing Herenmode is ook op maandag 24 december open van 11 tot 16 uur.

Tijdens de koopzondag op 23 december kunnen klanten proeven van de Van Meer’s Cream likeuren. “Deze likeuren zijn de perfecte combinatie bij elke gelegenheid”, weet Frank Hageman van Gilsing Herenmode inmiddels. Zeker de klassieke ‘stroopwafel’ likeur is warm, koud, puur, on-the-rocks, in een cocktail of over een dessert een ware traktatie.

Bij de stroopwafellikeur kunnen klanten ook genieten van een échte stroopwafel. Op de wekelijkse markt in Zevenaar zijn deze stroopwafels warm en uit het vuistje een traktatie voor groot en klein. Op deze middag worden de stroopwafels vers gebakken in de winkel.

Team Gilsing Herenmode wenst iedereen alvast hele fijne kerstdagen en een goed gekleed 2019. Ook bedankt het haar vaste klanten en de nieuwkomers voor het geweldige jubileumjaar. Gilsing Herenmode bestond in 2018 120 jaar.