Vierde Survivalrun Loil op zondag 28 juni

LOIL – De datum voor de komende Survivalrun Loil staat vast. De vierde editie van het evenement vindt plaats op zondag 28 juni 2015.

LOGO Survivalrun JPEGDe drie voorgaande edities van de Survivalrun Loil waren een groot succes. Begon de organisatie in 2012 met 245 deelnemers, in 2014 waren dat er al 726. Het parcours van de run gaat door het centrum en buitengebied van Loil en door de buurtschap Greffelkamp. Over een lengte van 5,5 kilometer moeten de deelnemers ruim dertig hindernissen bedwingen. De Survivalrun Loil is echter geen wedstrijd. Iedereen die de run op zijn of haar manier volbrengt, is een winnaar.

De inschrijving voor de komende survivalrun start begin april. Stichting Sportieve Activiteiten Loil is sinds vandaag Vriend van Stem van Montferland.nl. Al het nieuws over de survivalrun wordt dan ook op deze site vermeld.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.