Tractorpulling Loerbeek breidt uit naar twee dagen

LOERBEEK – Tractorpulling Loerbeek wordt dit jaar op twee dagen gehouden. De wedstrijden starten op vrijdagavond 25 mei om 18 uur. Zaterdag 26 mei is het veld al om 13 uur open en beginnen de wedstrijden om 16 uur.

Een trekbeurt van French and Furious vorig jaar.

Claas Tractorpulling Loerbeek vindt dit jaar voor de 28ste keer plaats. Zoals inmiddels gebruikelijk is het evenement weer gegroeid. Op het terrein aan de Groot Lobberikweg 4 in Loerbeek worden alle wedstrijden weer verreden onder de vlag van de NTTO (Nederlandse Truck en Tractorpulling Organisatie). Ook de standaardklasse, waar de boer, loonwerker en hobbyist aan kan deelnemen.

Op vrijdag 25 mei opent het veld om 17 uur. Vanaf 18 uur starten op baan 2 de klassen 4,5 ton Standaard, 5.5 ton Standaard, 7 ton Standaard, 3.6 ton Supersport promo en Sport 4.5 ton. Ook zijn er diverse demowedstrijden om de bezoekers alvast het gevoel voor de zaterdag mee te geven. In de feesttent is er tot middernacht muziek van DJ Jeremy.

Zaterdag
Zaterdag is het veld open vanaf 13 uur, starten de wedstrijden om 16 uur en sluit het terrein weer om middernacht. De wedstrijden worden op twee banen verreden. Op baan 1 rijden de Grand Nationals, de grote machines. Hier komen de Two Wheel Drive, Prostock 1, Superstocks Supersport Trucks en als laatste de klasse Unlimited aan de start.

Op baan 2 (Farmstock) wordt gestart met de 3.5 ton Standaard, gevolgd door de Supersport 3.4 ton Top, Supersport 3.6 ton Top, Light Superstocks, Sport 4.5 ton Top en Supersport 4.5 Top. RTL 7 legt alle wedstrijden weer vast op camera en zendt de beelden in de wintermaanden uit.

In de voorverkoop zijn de toegangskaarten met korting verkrijgbaar via de website www.tractorpullingloerbeek.nl. Het is mogelijk om een dagkaart te kopen of een combikaart voor beiden dagen. De toegangsprijzen zijn te vinden op de website van Tractorpulling Loerbeek.Facebooktwittergoogle_plus