Spraakmakende documentaire Three Identical Strangers in Barghse Huus

’s-HEERENBERG – Filmhuis Barghse Huus draait op dinsdag 5 november de spraakmakende documentaire Three Identical Strangers. Three Identical Strangers is het waargebeurde verhaal van drie identieke broers die gescheiden opgroeien en twintig jaar later bij toeval worden herenigd.

Tim Wardle’s veelgeprezen documentaire Three Identical Strangers is een van de meest verbazingwekkende en opmerkelijke waargebeurde verhaal ooit verteld. Drie vreemden worden herenigd door een bizar toeval. Bobby, Eddy en David worden geboren als identieke drielingen, maar gescheiden bij de geboorte en door drie verschillende families geadopteerd.

Hun adembenemende verhaal wordt onmiddellijk een wereldwijde sensatie die roem en faam met zich meebrengt. Ze gaan van talkshow naar talkshow, ze worden overal voor uitgenodigd en de broers starten hun gezamenlijk restaurant in New York. Achter deze sprookjesreünie zit echter ook een duistere kant, die gaandeweg een onvoorstelbaar geheim blootlegt – een geheim dat meer mensen treft.

De film is te zien om 13.30 en 20 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website www.iedereenwelcom.nl.