Speciale filmvertoning voor kleuters in Barghse Huus

’s-HEERENBERG – Filmhuis Barghse Huus draait woensdagmorgen 18 juli een film speciaal voor kleuters. De film Buurman & Buurman is vanaf 10.30 uur te zien.

Buurman & Buurman is niet alleen geliefd bij de jonge generatie. Voor zowel jong en oud is het altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook nu gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee en een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen.

De film duurt maar 60 minuten, het licht in de zaal blijft aan en het geluid staat wat zachter. Voor de kinderen staat er na afloop een pakje drinken met wat lekkers klaar, voor de ouders is er koffie of thee. Kaarten zijn te bestellen via de website www.iedereenwelcom.nl of een half uur voor aanvang van de voorstelling verkrijgbaar aan de kassa.Facebooktwittergoogle_plus