Rob & Emiel laten gasten Steak’m in verwondering achter

NIEUW-DIJK – ’s Werelds beste mentalisten en cabaretiers Rob & Emiel gaven donderdag 30 oktober hun eerste show bij Steak’m in Nieuw-Dijk.

magicHet duurde een jaar voordat Steak’m Rob & Emiel kon vastleggen voor het Magic Cabaret Theater Diner, maar afgelopen donderdag was het zover. Een al verwondering bij het publiek. Het was op een gegeven moment echt niet meer te volgen, vertelde een gast na afloop. “Dit gaat veel verder dan een goochelshow.” Steak’m is er dan ook trots op dat het duo nog zes shows geeft in 2014 en 2015.

Rob en Emiel zijn dagelijks te zien op televisie met hun programma Streetmagic en daarnaast zijn ze regelmatig te gast bij TV programma’s als Pauw, de Wereld Draait Door en RTL Late Night.

Wat is het Magic Cabaret Theater Diner? Tijdens een 5-gangen diner bij Steak’m laten Rob & Emiel een aantal van hun meest verbazingwekkende en spraakmakende acts zien. Tijdens deze avond gooien de mentalisten samen met de keukenbrigade alle remmen los om de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Meer informatie en de datums voor de volgende shows staan op www.steakm.nl.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.