Reinigingsbedrijf Gilbert voor een beter onderhoud van de woning

DIDAM – Hij begon in 2006 als glazenwasser. Sinds 2010 maakt Reinigingsbedrijf Gilbert echter niet alleen ramen schoon, maar de complete woning. “We reinigen het hele huis, behalve de muren en het pannendak”, zegt Gilbert Scholten. “Van de kozijnen en dakgoten tot dakkapellen en serres.”

Daarnaast reinigt Gilbert windveren en boeiboorden, opbouw rolluiken, zowel aan de binnen- als de buitenkant, en beveiligingscamera’s. “We zijn heel veelzijdig en kunnen eigenlijk alles reinigen of laten reinigen. Wat we niet zelf kunnen, laten we doen door bedrijven waar we nauw mee samenwerken. Zo kunnen we onze klanten een totaalpakket bieden.”

Het regelmatig laten reinigen van de woning zorgt volgens Gilbert voor een langere levensduur van het schilderwerk en trespa. Wie één keer per jaar het schilderwerk laat schoonmaken, kan er drie tot vier jaar langer mee doen. “Zo blijft de toplaag schoon. Dat is het eerste wat aanvreet”, zegt hij. “Rolluiken kun je, afhankelijk van de woonomgeving, het best eens in de drie jaar laten reinigen.”  

Schilder
Reinigingsbedrijf Gilbert kan ook het voorwerk voor de schilder doen. “Wij maken dan alles schoon met Universol, de milieuvriendelijke vervanger van ammoniak. Hier zitten bovendien geen siliconen in, waardoor de schilder na onze komst alleen nog hoeft te schuren en schilderen. Daarmee maken we het voor de schilderen ook een stuk makkelijker.”

Gilbert werkt vooral voor particulieren. Er zijn echter ook steeds meer bedrijven die gebruik maken van de diensten van het reinigingsbedrijf. “We werken nu vaker voor makelaars, die woningen voor de verkoop eerst door ons laten reinigen. De eerste indruk is toch het belangrijkst. Daarnaast werken we veel samen met schildersbedrijven en bedrijven die rolluiken verkopen en installeren. Maar we maken ook bedrijfsgebouwen en zelfs hele flatgebouwen schoon.”

Het Didamse reinigingsbedrijf onderscheidt zich dan ook door zijn veelzijdigheid. Verder staan service en betrouwbaarheid bij Reinigingsbedrijf Gilbert hoog in het vaandel. “Afspraak is bij ons afspraak”, benadrukt Gilbert. “We geven de mensen ook graag een goed advies. Is het schilderwerk bijvoorbeeld al slecht, dan kunnen ze beter eerst de schilder laten komen.” Verder werkt het reinigingsbedrijf alleen met duurzame producten en maakt het gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

Contact
Meer informatie over alle diensten van Reinigingsbedrijf Gilbert is te vinden op de website www.reinigingsbedrijfgilbert.nl. Of bel of mail Gilbert Scholten voor het maken van een afspraak, 06-30037310 (tussen 8 en 17 uur) en info@reinigingsbedrijfgilbert.nl.

Gilbert Scholten (links) en zijn collega.