Presentatie voorlopige plannen Bloemenbuurt Didam

DIDAM – Wooncorporatie Plavei en de gemeente Montferland houden zaterdag een Plandag voor de Bloemenbuurt in Didam. Bewoners en andere belangstellenden kunnen tussen 10 en 14 uur in Meulenvelden kennisnemen van de voorlopige plannen voor de Bloemenbuurt.

In december werd er al een Ideeëndag gehouden in Meulenvelden.

Plavei en de gemeente hebben samen met de bewoners een voorlopig plan gemaakt voor de Bloemenbuurt. Na de Ideeëndag in december is er een buurtpanel geformeerd, dat mee heeft gedacht over vernieuwing van de Bloemenbuurt.

“De Bloemenbuurt in Didam is echt toe aan vernieuwing”, zegt een woordvoerder van de gemeente. “Daarom is er een plan in de maak om de woningen voor nu en de toekomst klaar te maken, en de openbare ruimte mooier te maken. Tijdens de Plandag willen we het plan met iedereen delen en vooral van de bezoekers horen hoe ze erover denken. Wat vinden ze goed en wat missen ze.”

De opzet van de Plandag is hetzelfde als de Ideeëndag in december. Bezoekers kunnen het plan bekijken, bespreken, hun mening geven, er is informatie over de renovatie van woningen en ze kunnen in gesprek gaan met bestuurders en medewerkers van Plavei en de gemeente. Meer informatie staat op www.bloemenbuurtdidam.nl.Facebooktwittergoogle_plus