Ondernemers MKB Montferland in polonaise voor Emile Ratelband

’s-HEERENBERG – De laatste tijd werd Emile Ratelband regelmatig figuurlijk aan de schandpaal genageld. MKB Montferland-voorzitter Edwin Sap kreeg het voor elkaar om dat letterlijk te doen. Tijdens de netwerkbijeenkomst van de Montferlandse ondernemersvereniging werden de aanwezigen er door Ratelband figuurlijk, maar ook letterlijk toe gezet om te bewegen, met zelfs een polonaise tot gevolg.

Emile Ratelband wordt door Edwin Sap letterlijk aan de schandpaal genageld. Foto Dies Goorman

Emile Ratelband wordt door Edwin Sap letterlijk aan de schandpaal genageld. Foto Dies Goorman

Een goede ondernemer beweegt voortdurend, was de stelling van de positiviteitsgoeroe, om direct te kunnen inspringen op ontwikkelingen. Een andere wijze les was dat ondernemers niet bang moeten zijn voor ‘pijnlijke’ ervaringen uit het verleden. Dat werd gesymboliseerd door het opblazen van een ballon totdat deze knapte.

Niek Brugman van Montferland Journaal toonde zich een held. Hij hield zowaar de voeten heel na een sprong in het glas. En waar we nu heel benieuwd naar zijn… Wie van de aanwezigen heeft de volgende morgen in de badkamer geroepen ‘ik ben de knapste, ik ben de beste’? Volgens Emile Ratelband is dat namelijk de beste manier om de dag te beginnen.

De netwerkavond bij Café Zalencentrum De Gracht werd druk bezocht. In december viert MKB Montferland het 5-jarig bestaan met een groot jubileumfeest. De ondernemersvereniging wil het onderling zakendoen tussen Montferlandse bedrijven bevorderen door ondernemers tijdens tien netwerkavonden per jaar met elkaar kennis te laten maken. Ondernemers die in Montferland wonen en/of er hun bedrijf hebben, zijn welkom als lid. Op www.mkbmontferland.nl staat meer informatie.

Facebooktwittergoogle_plus

Karin van der Velden
Over de schrijver
Karin van der Velden van Tekst&Co Montferland ondersteunt ZZP'ers en MKB-bedrijven op het gebied van Commercie&Communicatie. Van Persbericht tot PR-campagne. Bij Stem van Montferland publiceert zij regelmatig nieuws voor en over Montferlandse bedrijven, organisaties en verenigingen.