Netwerken met nieuwe beursapp op B2B de Liemers

DUIVEN – B2B de Liemers heeft op dinsdag 10 april in Duiven een primeur. Deelnemers en bezoekers van de ondernemersbeurs kunnen deze dag gratis een speciale app gebruiken om doeltreffender te netwerken. Henk Duis van Meeting Point Communication introduceert de MeetMatch app samen met het Belgische bedrijf Meetmatch in Nederland.

Henk Duis is vanaf het begin als partner betrokken bij de organisatie van de Liemerse ondernemersbeurs. Zijn bedrijf Meeting Point Communication is gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van doeltreffende events en exposure voor bedrijven en organisaties.

“Een beurs als B2B de Liemers is bij uitstek geschikt om goede contacten te leggen”, zegt Duis. “De juiste personen vinden en daarmee in gesprek komen, dat is wat bezoekers en deelnemers willen. De MeetMatch app helpt ondernemers daarbij. De app laat zien wat voor hen de meest relevante gesprekspartners zijn tijdens de beurs. Zo hoeven ze dus niet meer te zoeken, maar kunnen ze hun beurstijd heel efficiënt en doeltreffend besteden.”

MeetMatch app
De MeetMatch app koppelt mensen aan elkaar. Op basis van de LinkedIn-profielen van de app-gebruikers wordt een analyse gemaakt van ieders expertise en eigenschappen. De app zoekt vervolgens naar personen met competenties die elkaar aanvullen. Duis: “Het bij elkaar brengen van verschillende competenties is belangrijk voor innovaties en succesvol samenwerken.”

De app toont met percentages aan welke gesprekspartners voor iemand het meest relevant zijn. “We hebben deze app in het buitenland al een paar keer ingezet. Daarbij bleek dat deze manier van netwerken veertig keer efficiënter is dan netwerken met behulp van andere tools”, vertelt Duis. Ondernemers die meedoen aan B2B de Liemers krijgen automatisch bericht over de app. Meer informatie over de app is te vinden op de website www.b2bdeliemers.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Sarian Dijkstra
Over de schrijver
Sarian Dijkstra, Tekstbureau Saer.