Muziek, theater en proeven op Festival Kunst en Kunstig

ZEDDAM – De Bovendorpsstraat in Zeddam vormt op 5, 6 en 7 oktober voor de 22e keer het decor voor het Festival Kunst en Kunstig. Er is deze dagen live muziek op verschillende binnen- en buitenpodia, straattheater, er zijn kunstexposities en bezoekers kunnen proeven van ambachtelijk gemaakte culinaire producten.

LOS Muziektheater. Foto Eva Broekema

Het plein rondom de Oswalduskerk wordt omgedoopt tot ‘praot en pruuf plein. Er zijn twee buitenpodia waar muziekoptredens plaatsvinden. Het muziekgenre is zeer divers’, van blues en jazz tot rock muziek uit de sixties en seventies en van Nederlandstalig en Achterhoeks dialect tot Franse chansons. Verder klinken er marsen, Egerländer, sing-a-song writers, bigband, dixieland en swingende dansmuziek.

Opening
De cabaretgroep LOS Muziektheater neemt op vrijdag 5 oktober de opening van het festival voor haar rekening met de voorstelling VAST. VAST is een voorstelling vol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen. De voorstelling begint om 20 uur en vindt plaats in het Gildegebouw in Zeddam. Kaarten kosten 12,50 euro.

Zaterdagavond 6 oktober wordt het Gildegebouw in Zeddam omgevormd tot een waar rock & roll café. Moonyard en Cocktail Nuts staan dan garant voor een avond met rock & roll muziek. De entree is deze avond 10 euro. De toegang op zaterdag en zondag is van 12.00  17.00 uur gratis.

Tickets
Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij De Ank Bloembinderij aan de Kilderseweg 2a in Zeddam, Thats Me Fashion aan de Molenpoortstraat 23 in ’s-Heerenberg, Tapperij 2a aan de Bovendorpsstraat 2a in Zeddam of via info@kunstenkunstig.nl. Kijk voor meer informatie op www.kunstenkunstig.nl.Facebooktwittergoogle_plus