Modellen gezocht voor modeshow bij Burgers van Diem

DIDAM – De lokale ondernemers Hulp in Gelderland, Oriflame, Niek Jansen Mode en Gilsing Herenmode houden op 23 april een modeshow bij Burgers van Diem in Didam. De initiatiefnemers zoeken alleen nog geschikte mannequins en dressmen.

Burgers van DiemBen je of ken je iemand die altijd al op de catwalk heeft willen lopen en een verwendagje verdient, geef je dan op. ’s Morgens gaan de modellen naar de kapper, worden ze keurig opgemaakt en krijgen ze een professionele catwalkcoaching. ’s Middags gaan ze de rode loper op in de mooiste kleding van Niek Jansen Mode of Gilsing Herenmode.

Geef aan wie je de show wil laten stelen en waarom (het liefst met een foto van de persoon). Dit doe je door je eigen naam, de naam van degene die je opgeeft en zijn of haar telefoonnummer te mailen naar moniquebraam.shows@gmail.com. Er worden vooral mensen ouder dan 40 jaar gezocht. De modeshow is voor iedereen gratis toegankelijk.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.