Lindus opent bij nieuwe Liemers College

LIEMERS – Lindus, de ondernemersvereniging van de Liemers, houdt elke derde dinsdag van de maand een bijeenkomst voor haar leden. Op 16 september vindt de opening van het seizoen plaats bij het Liemers College.

Lindus logoHarald Wiggers en Harry Klein Koerkamp heten die dag de leden van Lindus welkom op het nieuwe onderkomen van het Liemers College in Zevenaar Oost, locatie Landeweer. Na een korte presentatie wordt er een rondleiding door het gebouw gegeven.

Aansluitend neemt Ruud Veltenaar de aanwezigen op geheel eigen wijze mee in zijn visie op de toekomst. Veltenaar studeerde filosofie aan de Universiteit van Amsterdam en International Business Management aan Harvard. Zijn visie, inzichten en humoristische anekdotes zijn gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer en bestuurder bij bedrijven als McKinsey, Volmac, RAET, Wegener en Planet Internet.

De leden van Lindus zijn 16 september vanaf 17 uur welkom aan de Stationspoort 36 in Zevenaar. Welling Catering zorgt voor een hapje en een drankje.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.