Laat je online rondleiden op nieuwe website Westernboerderij

DIDAM – De Westernboerderij heeft een nieuwe website. Aan de nieuwe website is onder andere een online rondleiding toegevoegd, waardoor bezoekers een kijkje in de Westernboerderij kunnen nemen.

Daarnaast is er in deze website veel meer structuur aangebracht waardoor bezoekers de weg naar een leuk arrangement beter kunnen vinden, zowel op mobiele weergave als op desktop. Zo kun je bij dé groepsuitjes specialist van Gelderland terecht voor een zondagmiddag arrangement, een schieten, scheuren en slapen arrangement en een quadarrangement.

Op dit moment biedt de Westernboerderij uiteraard ook een kerstarrangement. Hiervoor zijn alleen op Tweede Kerstdag nog plaatsen vrij. Daarnaast kunnen bedrijven bijvoorbeeld in deze periode nog boeken voor een kerst- of nieuwjaarsborrel. Verder zijn in de winterperiode ook de complete arrangementen populair, zoals de westernparty of de pubquiz. Groepen richten zich echter al weer op het hoogseizoen, waarin er veel arrangementen met overnachtingen in de tipi worden aangevraagd.

Maar de Westernboerderij in Didam heeft nog veel meer te bieden. Ga daarom voor een compleet overzicht van activiteiten en mogelijkheden naar de nieuwe website www.westernboerderij.nl.