Joep’s beslommeringen: Goedele

De afgelopen week heeft de mens veel ellende voor zijn kiezen gekregen. De voortdurende ellende op Sint Maarten, de chaos bij de nationale politie en grootschalige fraude bij abortusklinieken. Het meest in het oogspringende paginagrote nieuws was toch echter wel het ferme pleidooi van Goedele Liekens voor de clitoris van de vrouw.

Om eerlijk te zijn, ik had nog nooit van het ding gehoord, heb er bij de teefjes in mijn buurt ook nooit opgelet. Maar volgens Goedele is dit het meest essentiële lichaamsdeel van het vrouwelijke lichaam en absoluut noodzakelijk om tot een orgasme te komen. In het artikel kregen de mannen er van langs, omdat zij dit ding heel vaak niet weten te vinden en als ze het al hebben gevonden, zij niet weten wat zij er mee moeten doen. Gelukkig ligt het niet uitsluitend aan de mannen, want veel vrouwen vertellen niet aan de mannen hoe zij dit minuscule knopje moeten bewerken.

Volgens Goedele krijgt vijftig procent van de vrouwen geen orgasme en beleven derhalve weinig plezier aan de vrijages met hun partner. Ik weet niet met hoeveel vrouwen Goedele heeft gesproken en of die cijfers wel kloppen, maar ik krijg toch een beetje de indruk dat het veel meer op haarzelf is gericht dan op het vermeende probleem bij andere vrouwen.

Goedele is, naar verluidt, bezig aan haar vijfde man, wat er op kan duiden dat die eerste vier bij haar dit knopje ook niet hebben kunnen vinden, of misschien wel hebben gevonden, maar niet volgens haar instructies hebben gehandeld. Mocht het toch een probleem zijn wat zich niet alleen bij Goedele afspeelt en het meerdere vrouwen betreft, hebben zij en wellicht ook hun partners, deze week uit de Gelderlander uitvoerig instructie gekregen in welk gebied zij moeten zoeken en hoe het behandeld dient te worden. Vooropgesteld, dat voor alle vrouwen dezelfde procedure geldt.

‘Alles wat uw hand vindt om te doen, doe dat naar vermogen’Facebooktwittergoogle_plus

Joep
Over de schrijver
Boxer Joep kijkt met een kritische blik naar de mensenwereld om zich heen. Hij is politiek geïnteresseerd en volgt de Montferlandse partijen op de voet. Joep reist echter ook graag en gaat regelmatig met zijn baasje op pad. Zijn belevenissen zet hij vervolgens met een scherpe pen op papier. Onder de titel ‘Joep’s beslommeringen’ schrijft Joep voor Stem van Montferland wekelijks een column of reportage over het wel en wee in deze gemeente.