Hulp in Gelderland uw professionele hulp in de huishouding

Hulp in Gelderland foto1Hulp in Gelderland biedt huishoudelijke hulp in de hele Liemers. De diensten van Hulp in Gelderland bestaan onder andere uit hulp bij het huishouden, maaltijdverzorging en mantelzorg.

“Wij nemen niet alleen uw schoonmaakwerk uit handen, maar bereiden voor u een maaltijd, doen de boodschappen, zorgen voor het onderhoud van de tuin en we verzorgen uw huisdieren tijdens een ziekenhuisopname of vakantie. Wij doen het werk van de mantelzorger, zodat die meer tijd heeft om leuke dingen te doen met zijn ouders, partner of familielid.”

Hulp in Gelderland is Wmo-partner van de gemeenten Montferland, Zevenaar, Rijnwaarden, Westervoort en Duiven. Daarnaast voorziet de dienstverlener cliënten met een PGB en particuliere klanten van de nodige hulp en ondersteuning. “Wij hebben jarenlange ervaring in de professionele dienstverlening en zorgsector en stellen deze diensten nu ook voor de particulier beschikbaar.”

Om cliënten en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, wordt er gewerkt met een vast aanspreekpunt binnen de organisatie. Klanten worden altijd voorzien van een vaste hulp, die alleen wordt vervangen bij ziekte of vakantie. “Wij hanteren een flexibele en professionele werkwijze en bieden passende hulp. Daardoor zit een cliënt nooit vast aan langdurige verplichtingen.”

Wie eens wil kennismaken met Hulp in Gelderland kan dit geheel vrijblijvend doen. Neem hiervoor telefonisch contact op via 0316-344771 of mail naar info@hulpingelderland.nl. Meer informatie staat op de website www.hulpingelderland.nl. Direct aanmelden voor de diensten van Hulp in Gelderland is ook mogelijk via de website.

Hulp in Gelderland
Didamseweg 148
6902 PE Zevenaar
Telefoon: 0316-344771
info@hulpingelderland.nl
www.hulpingelderland.nl