Filmhuis Didam heeft bomvolle week voor de boeg

DIDAM – Filmhuis Didam heeft een volle week voor de boeg. Vrijdag 15 en maandag 18 maart draait in Filmhuis Didam The Kindergarten Teacher. Op zaterdag 16 maart wordt Bohemian Rhapsody herhaald en woensdag 20 maart is twee keer de familiefilm Maya de Honingspelen te zien.

The Kindergarten Teacher (foto) verandert van een gemoedelijk drama in een ongrijpbare thriller. Wanneer de eenzame kleuterjuf Lisa ontdekt dat een 5-jarige leerling uit haar klas een bijzondere gave heeft, raakt ze gefascineerd door het kind en neemt ze hem onder haar hoede. Door haar verwoede pogingen het talent van het kind te ontwikkelen, komt ze in een neerwaartse spiraal terecht waarin goede bedoelingen een gevaarlijke obsessie dreigen te worden.

Op zaterdag 16 maart is nogmaals Bohemian Rhapsody te zien. Deze ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury is inmiddels een internationale hit met vele prijzen.

Maya de Honingspelen
De familiefilm Maya de Honingspelen gaat over Maya de bij. Het vrolijke en nieuwsgierige bijtje, dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. Zij moeten het in verschillende proeven opnemen tegen het team van Violet, de leider van Team Tropolis. Als ze de spelen verliezen, moet de korf de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Zoemtropolis.

De voorstellingen op vrijdag, zaterdag en maandag beginnen om 20 uur. Maya de Honingspelen is om 13.30 en 15.30 uur te zien. Reserveren voor de films kan via www.filmhuisdidam.nl. De zaal en de kassa gaan 45 minuten voor aanvang van de film open.