Filmhuis Didam brengt winterse film en familievoorstelling

DIDAM – Filmhuis Didam heeft bij deze koude temperaturen een winterse film op het programma staan. Vrijdag 2 maart wordt om 20 uur de film The Mountain Between us gedraaid, een overlevingstocht in besneeuwd berggebied na een vliegtuigongeluk.

De winterse film The Mountain Between us.

Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven. Als ze zich realiseren dat er geen hulp komt, beginnen ze noodgedwongen aan een verschrikkelijke tocht door honderden kilometers wildernis.

De film Die Göttliche Ordnung, die maandag 5 maart om 20 uur in Filmhuis Didam te zien is, gaat over de jonge huisvrouw Nora, die samen met haar man en hun twee zonen in een rustig dorpje woont op het Zwitserse platteland. Haar leven kabbelt rustig voort, totdat de feministische beweging zich aandient. Nora begint op te komen voor het vrouwelijk stemrecht en weet daarbij ook de vrouwen uit het dorp te activeren.

Woensdag 7 maart staat de familiefilm De Familie Slim twee keer op de rol, om 13.30 en 15.30 uur. De film gaat over een uitvindersgezin, waarvan de jongste zoon Max zich het buitenbeentje voelt van de familie: zijn uitvindingen mislukken altijd. Totdat hij zijn familie moet redden.

Reserveren voor de films kan via www.filmhuisdidam.nl. De zaal en de kassa gaan een half uur voor aanvang van de film open.Facebooktwittergoogle_plus