Familiefilm Paddington 2 draait vanmiddag in Barghse Huus

’s-HEERENBERG – Filmhuis Barghse Huus draait vanmiddag de familiefilm Paddington 2. Vanaf 15 uur vrolijkt het onhandige beertje Paddington iedereen op. De film is Nederlands gesproken.

Paddington is inmiddels gesetteld bij de familie Brown en een graag geziene figuur in de wijk. Op zijn eigen onhandige manier worstelt hij zich van het ene naar het andere baantje om geld te verdienen voor een mooi cadeau voor de honderdste verjaardag van tante Lucy. Hij heeft een mooi pop-up boek van Londen op het oog, maar dat wordt gestolen door Phoenix Buchanan, een charismatisch acteur en meester in vermommingen.

Paddington krijgt de schuld en hij belandt in de gevangenis waar hij onder andere de intimiderende kok Knuckles McGinty ontmoet. Terwijl de familie Brown er alles aan doet om Paddingtons onschuld te bewijzen en hem vrij te krijgen, moet Paddington samen met zijn medegevangenen een plan bedenken om Phoenix te ontmaskeren en het verjaardagscadeau voor tante Lucy terug te vinden.

De entree is 5 euro, inclusief een pakje drinken en zakje chips voor de kinderen. Meer informatie is te vinden op de website www.iedereenwelcom.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.