Driestroomhuis Didam | Wat betekent alledaags geluk voor jou?

Driestroom logo

Driestroomhuis Didam is een landhuis, bestaande uit twee volledige woningen, in het buitengebied van Didam. In het huis bieden het zorgechtpaar Jan en Sandra Kruitbosch, samen met hun drie kinderen Nikita, Noa en Nadia, een veilig en gezellig onderkomen voor meerdere kinderen met een licht verstandelijke beperking en een vorm van gedragsproblematiek.

Nieuwe kansen
De zorgondernemers creëren voor de kinderen nieuwe kansen in een prettige leef-, leer- en opvoedingsomgeving. In het huis heeft ieder een eigen slaapkamer. Ook is er een gemeenschappelijke keuken, eet- en zitkamer, een activiteitenruimte, tv-kamer, een volledig zelfstandige aanleunwoning en zijn ruime sanitaire voorzieningen aanwezig. De kinderen hebben er alle mogelijkheden zich te ontplooien.

Talent versterken
Met tal van activiteiten worden ze gestimuleerd en uitgedaagd om in beweging te komen. De zorgondernemers richten zich daarbij zoveel mogelijk op het versterken van de talenten van de kinderen. Ze houden daarbij respect voor de eigenheid en levensloop van de kinderen. Door te kiezen voor zoveel mogelijk voorzieningen in de eigen woonomgeving, passende bij het kind, worden de ontwikkelkansen verder vergroot.

Driestroomhuis Didam
Manhorstweg 5
6941 RK Didam
0316 – 78 52 28
06 – 50 60 47 73
06 – 52 08 48 16
driestroomhuis.didam@gmail.com