Drie dansworkshops voor ‘Boys only!’

’s-HEERENBERG – Welcom en DansjeFit houden deze maand in zowel ’s-Heerenberg als Didam drie dansworkshops speciaal voor jongens. De eerste workshop in ’s-Heerenberg is inmiddels geweest, in Didam vindt vandaag de eerste les plaats.

Dansje fit, flyerfotoDe workshops ‘Boys only! Dance’ zijn bedoeld voor jongens uit de groepen 4 tot en met 8 en kosten 3,50 euro voor drie keer. In deze drie workshops leren zij een mix van diverse dansstijlen, zoals hiphop, breakdance en robotmoves onder leiding van een docent van DansjeFit.

In Didam worden de workshops op 13, 20 en 27 november van 15.45 tot 16.45 uur gegeven in het Albertusgebouw aan de Raadhuisstraat 3. De workshops in ’s-Heerenberg vinden nog plaats op 17 en 24 november van 15.45 tot 16.45 uur op de Galamaschool aan De Bongerd 22.

Opgave voor de workshops kan via www.sjorssportief.nl onder Sjors Creatief. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Petra Frölich van Welcom, 0316 -223520 of p.frolich@welcommail.nl.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.