Dansparen strijden om Vida Lentecup

ZEVENAAR/DIDAM – Na het succes van vorig jaar vindt zondag 2 april tijdens de Voorjaarsmarkt in Zevenaar voor de tweede maal de Vida Lentecup plaats. Onder leiding van Ronald Straatman van Dansschool Vida, die de middag ook presenteert, strijden dansparen in diverse klassen om de hoogste eer. Daaronder ook de Didammers Henrite en Sjef Peters.

vida 1“Zowel jeugdparen als seniorenparen doen aan de wedstrijden mee”, zegt Straatman. “Ook heb ik een topjury uitgenodigd, waaronder alleen maar Nederlands kampioenen.” Deelname aan de danswedstrijden is gratis. Opgeven kan bij Dansschool Vida aan het Raadhuisplein 17 in Zevenaar.

De danswedstrijden vinden tussen 12 en 17 uur plaats in de tent op het Raadhuisplein in Zevenaar.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.