Collecte Nationaal Fonds Kinderhulp

DIDAM – Het Nationaal Fonds Kinderhulp houdt deze week zijn collecteweek. Jan en Sandra Kruitbosch zetten zich samen met ‘hun’ kinderen in voor de collecte en gaan tot en met zaterdag 18 april met de bus rond.

Jan en Sandra Kruitbosch en hun gezin collecteren voor het Nationaal Fonds Kinderhulp.

Jan en Sandra Kruitbosch en hun gezin collecteren voor het Nationaal Fonds Kinderhulp.

Het Nationaal Fonds Kinderhulp streeft al meer dan vijftig jaar naar een beter leven voor alle kinderen in Nederland. Helaas maken armoede en ernstige problemen thuis dit voor veel kinderen onmogelijk. Zij staan langs de zijlijn en kunnen niet meedoen met leeftijdsgenoten.

Kinderhulp geeft ze bouwstenen om te kunnen werken aan hun eigen geluk. Daarbij gaat het om alledaagse dingen als een fiets of kleding, ontspanning als een dagje uit of vakantie om even aan de ellende te ontsnappen en ontwikkeling door sport, muziekles of een laptop voor school.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.