Buurten- en stratenvergadering d’Olde Waskupen

‘s-HEERENBERG – ‘s-Heerenberg maakt zich op voor een nieuw carnavalsjaar. Dat geldt ook voor de buurten, straten en vriendengroepen die zich onder het motto ‘Dat mo-j belève’ voorbereiden op de grote- en de kinderoptocht op zondag 15 en maandag 16 februari. Op 27 oktober wordt daarom de jaarlijkse buurten- en stratenvergadering van carnavalsvereniging d’Olde Waskupen gehouden.

Logo d'Olde WaskupenTijdens deze bijeenkomst delen de carnavalsvereniging en de aanwezigen nieuws en wordt er met elkaar over ontwikkelingen gesproken. Ook worden de (nieuwe) regels besproken die van toepassing zijn op de komende carnavalsoptochten. Verder is het vooral een avond waarin CV d’Olde Waskupen graag te weten wil komen wat er leeft onder de carnavalisten. De carnavalsvereniging hoopt zo onder andere de jongere deelnemers en andere groepen, die buiten de buurten en straten actief zijn, beter bij de vereniging te betrekken.

Buurten, straten en vriendengroepen zijn maandagavond van harte welkom bij Grandcafé De Snor. De vergadering begint om 20 uur. Diegene die geen persoonlijke uitnodiging van de carnavalsvereniging hebben gehad, kunnen dit bericht als een uitnodiging beschouwen en zijn van harte welkom. Daarnaast worden weer vier toegangsbewijzen voor de zaterdagavond van de pronkzitting aangeboden aan de verschillende groepen.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.