Zweimal Blasmusik met Isseltaler Musikanten en Blaaskapel Judaska

BABBERICH – De Isseltaler Musikanten en Blaaskapel Judaska geven zondagmiddag 14 oktober het blaasmuziekconcert ‘Zweimal Blasmusik’. Het concert in Kulturhus De Borg aan het Babborgaplein in Babberich begint om 14 uur. De zaal is open om 13 uur.

De Isseltaler Musikanten.

Zweimal Blasmusik is bedoeld als een serie van blaasmuziekevenementen, waarbij twee topblaaskapellen in een non-stopprogramma op het podium plaatsnemen. Allereerst treden de Isseltaler Musikanten uit Rheden op. Dit orkest wordt om 16.15 uur opgevolgd door Blaaskapel Judaska uit de regio Noord-Limburg. Drumfanfare ‘St. Jan’ Babberich zorgt daarbij voor een hapje en een drankje.

Muzikanten
Blaaskapel Judaska heeft talrijke optredens op zijn naam staan, waaronder optredens op de belangrijke festivals ‘Kronjuwelen der Blasmusik’ (Duitsland) en ‘Woodstock der Blasmusik’ (Oostenrijk). Dirigent Cyrille van Poucke heeft met de Isseltaler Musikanten voor ‘Zweimal Blasmusik’ een feestelijk programma voorbereid. Diverse werken van Ernst Mosch und sein Egerländer Musikanten en diverse andere Böhmische (jonge) componisten passeren de revue.

Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar aan de zaal en via de e-Ticketshop van de Isseltaler Musikanten. De toegangsprijs bedraagt is 10 euro. Kaarten reserveren via de reserveringslijn 026-3820245 of per e-mail info@isseltalermusikanten.nl kan ook.Facebooktwittergoogle_plus