Zesde Survivalrun Loil in recordtempo vol

LOIL – De organisatie van de Survivalrun Loil had er dit weekend nog geen twee dagen voor nodig om de zesde editie van het evenement vol te krijgen. Binnen veertig uur waren alle 900 beschikbare plaatsen vergeven.

survivalrunDe inschrijving opende in de nacht van vrijdag op zaterdag 1 april. “Zaterdagavond om 18 uur hadden zich al 745 mensen aangemeld”, zegt Onne Heesen, één van de organisatoren van de run. “Vorig jaar waren we al trots dat zich in vier dagen 850 hadden ingeschreven. Maar dit is natuurlijk helemaal geweldig.”

De Survivalrun Loil vindt dit jaar plaats op zondag 11 juni. De run in Loil is een survivalrun voor beginners. Meedoen en plezier maken is belangrijker dan een snelle tijd neerzetten. Meer informatie staat op www.survivalloil.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.