Wilde kermiskoopzondag bij Gilsing Herenmode

DIDAM – Kermiskoopzondag 14 oktober heeft Gilsing Herenmode haar deuren weer geopend om gezellig te komen shoppen. Klanten komen deze middag helemaal in de, zowel op het gebied van de mode als het eten. Naast gevarieerde kleding voor jong en oud laat Kees Rosendaal de klanten proeven van wildgerechtjes.

Kees Rosendaal (links) en Frank Hageman.

Kees Rosendaal is gastheer van twee familiebedrijven, Uitspanning ’t Peeske en hotel ’t Heuveltje in Beek. Gilsing Herenmode en deze twee horecabedrijven hebben veel raakvlakken. Gemoedelijk, verrassend en een wisselend assortiment, maar ook vaste bezoekers die steeds terugkomen voor de service en kwaliteit. Daarom zoeken Frank Hageman en Kees Rosendaal elkaar ook regelmatig zakelijk op.

Het wildseizoen is weer geopend vanaf 15 oktober, maar bij Gilsing is het deze middag al even voorproeven. Er passeren diverse wildgerechtjes de revue. Kleine hapjes met bijvoorbeeld gerookte eendenborst of wildpaté. Er wordt bokbier geschonken voor de liefhebber, maar ook aan de mensen die niet van wild houden, wordt gedacht. Iedere bezoeker krijgt deze dag een voucher waarmee men bij Uitspanning ’t Peeske een gratis kop koffie of thee met boskoek krijgt.

Het belooft dus een wild seizoen te worden bij Gilsing Herenmode. Er is sowieso een gevarieerd modebeeld. Warm rode kleuren, oker en groen passen prima naast de zwart, blauw, grijs en bruintinten. De warme jassen met afneembare capuchons, vesten en pullovers zijn volop op voorraad.

Gilsing Herenmode is deze middag geopend van 12 tot 17 uur. De winkel is gevestigd aan de Spoorstraat 11 in Didam.Facebooktwittergoogle_plus