Welcom zoekt gezin of echtpaar voor opvang kinderen

DIDAM – Welzijnsorganisatie Welcom is op zoek naar een gezin of (gepensioneerd) echtpaar in Didam of omstreken voor een baby van 11 maanden en zijn zus van 2,5 jaar. Door omstandigheden is hun moeder erg overbelast geraakt.

Er is nauwelijks ruimte voor haar om even bij te tanken. Doordat het sociale netwerk heel klein is, heeft moeder weinig mensen om op terug te vallen. Zijn zou er erg mee geholpen zijn als zij één dagdeel per week (liefst op vrijdag) even tijd voor zichzelf heeft om weer op te laden.

Daarom is Welcom op zoek naar een gezellig en liefdevol gezin, dat het leuk vindt om deze twee kinderen op te vangen. “Het meisje heeft een vrolijk en opgewekt karakter en weet goed wat ze wil”, vertelt Chantal Kuipers namens Welcom. “Het jongetje heeft een lief en open karakter en vindt alles en iedereen om zich heen leuk. Beide kinderen doen nog een middagslaapje.”

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Chantal Kuipers, coördinator van deze maatjesdienst van Welcom. Zij is te bereiken via de welzijnslijn 0316-292828, van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 12 uur, of de mail: welzijnslijn@welcommail.nl.

De kinderen op de foto zijn niet de kinderen waar het om gaat. De foto is slechts ter illustratie. PR-foto Welcom