‘Weg van jou’ twee keer in Filmhuis Barghse Huus

’s-HEERENBERG – Voor wie vanmiddag of vanavond nog zin heeft in een romantische komedie draait Filmhuis Barghse Huus de film Weg van jou. De film is om 13.30 en om 20 uur te zien.

In Weg van jou is de ambitieuze dertiger Evi klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas hele andere plannen met haar heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen.

Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Daarbij stuit ze op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof alles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

Kijk voor meer informatie op de website www.iedereenwelcom.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.