Waskuupmotto voor 2016 gezocht

’s-HEERENBERG – Het carnavalsjaar 2015 moet nog beginnen of de oud-prinsen van d’Olde Waskupen houden zich alweer bezig met het carnavalsmotto voor 2016. Iedereen die een leuk motto voor dat jaar bedenkt, kan die inleveren bij Kachelhöltjes Partypret, bij Grillbar De Bongerd, bij één van de oud-prinsen of per mail sturen naar oudprinsen@waskupen.nl.

Logo d'Olde WaskupenBezoekers van de pronkzittingen van komend weekend wordt het helemaal gemakkelijk gemaakt. Op de tafels liggen ook dit keer weer formulieren, waarop de motto’s ingevuld kunnen worden. De briefjes kunnen diezelfde avond gedeponeerd worden in een bus bij de ingang van de zaal. Kort na de komende pronkzitting XL in januari gaan de oud-prinsen uit de inzendingen een keuze maken. De bedenker van het motto 2016 krijgt tijdens de opening van het betreffende carnavalsfeest een oorkonde en een onderscheiding uitgereikt.

Het motto voor 2016 wordt op Aswoensdag bekend gemaakt via deze site.

Facebooktwittergoogle_plus

Sjaak Reumer
Over de schrijver
Sjaak Reumer is geboren en getogen in ’s-Heerenberg en was tot zijn pensionering gedurende meer dan 40 jaren werkzaam als boekhouder bij Rabo Verpakkingen B.V. Zijn hobby’s zijn onder meer het organiseren van wielerwedstrijden, zoals in het verleden de Grote Prijs Wieler Revue en tegenwoordig de Henk Lubberding Classic en het schrijven voor diverse bladen. Zo maakt hij al jaren deel uit van de redactie van carnavalskrant De Waskuup. Daarnaast is hij oud-prins en erelid van de ’s-Heerenbergse carnavalsverenging en is hij sinds zijn pensionering PR-voorzitter van Bergh in het Zadel voor de Kankerbestrijding.