Wandeltochten ‘Kab in beweging’

DIDAM – ‘Kab in beweging’ houdt zondag 26 april een wandeltocht in de omgeving van Didam. Er is een wandeling van ongeveer achttien en ongeveer tien kilometer uitgezet.

KAB lopenDe lange tocht start om 9 uur vanaf het kantoor van Kab in Didam. Deelnemers aan de tien kilometer loop verzamelen zich om 10.45 uur bij het kantoor en vertrekken om 11 uur. Er wordt door de omgeving van Didam gewandeld en onderweg wordt een versnapering aangeboden. Bij terugkomst is er een lunch op kantoor. Iedereen ontvangt een eigen routebeschrijving en kan de route in zijn eigen tempo lopen. Aanmelden kan via de website www.kabaccountantsoost.nl/actueel/kab-in-beweging/wandelen-en-fietsen/wandeltocht.

De wandeltocht sluit aan op de Nationale Sportweek die wordt gehouden van zaterdag 18 tot en met zaterdag 25 april. De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang in Nederland laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Kab wil middels Kab in beweging dit ook graag overbrengen op klanten en relaties.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.