Waargebeurde Beautiful Boy en Mary Poppins in Barghse Huus

’s-HEERENBERG – Beautiful Boy (foto) vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon. De film draait op dinsdag 12 maart om 13.30 en 20 uur in filmhuis Barghse Huus. Woensdag 13 maart is Mary Poppins Returns nog een keer te zien.

De band tussen journalist David Sheff en zijn tienerzoon Nic in Beautiful Boy is zo sterk als een band tussen een vader en zoon maar kan zijn. Wanneer Nic spoorloos verdwijnt, is David ten einde raad. Als hij na twee jaar weer op de stoep staat blijkt hij ernstig verslaafd te zijn aan drugs. Davids wereld stort in, maar zet alles op alles om zijn zoon van de ondergang te redden en de band te herstellen zoals die was voor Nics verdwijning.

De film Mary Poppins Returns draait woensdag om 15 uur nogmaals in filmhuis Barghse Huus. In deze vrolijke en nostalgische musical schiet Mary Poppins de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven.

Toegangskaarten voor beide films zijn te bestellen via www.iedereenwelcom.nl. Hier is ook meer informatie over de voorstellingen in het Barghse Huus te vinden.