Waargebeurd verhaal Stronger in Filmhuis Barghse Huus

’s-HEERENBERG – Filmhuis Barghse Huus draait dinsdag twee keer de film Stronger. Stronger is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman, een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon op 15 april 2013. De film is te zien om 13.30 en 20 uur.

In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon. Op dat moment wordt er een aanslag gepleegd en verliest hij beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door één van de daders te identificeren. Zijn eigen strijd moet dan echter nog beginnen.

Met de niet aflatende steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces. Een periode waarin familiebanden op de proef worden gesteld, de trots van een gemeenschap wordt bepaald en zijn innerlijke moed om met deze verwoestende tegenslag om te gaan overheerst.

Kaarten voor de voorstelling zijn te bestellen op werkdagen van 9 tot 12 uur via telefoonnummer 0316-223520 of via de website www.iedereenwelcom.nl.Facebooktwittergoogle_plus