VVL steunt renners Klaver4tocht Bergh in het Zadel

LENGEL – VVL is blij met hoofdsponsor Wessam Kleding. Om deze waardering te uiten heeft VVL een bijdrage gedaan op conto van Sjors Radstake ten behoeve van Bergh in het Zadel.

Hoofdsponsor Sjors Radstake (links) en voorzitter Alex Knippers van VVL doen mee aan de Klaver4tocht.

Hoofdsponsor Sjors Radstake (links) en voorzitter Alex Knippers van VVL doen mee aan de Klaver4tocht.

Sjors Radstake is één van de ongeveer 75 renners van Bergh in het Zadel die zoveel mogelijk geld inzamelen voor de kankerbestrijding. Ook VVL voorzitter Alex Knippers fietst mee voor dit goede doel. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd een collectebus van Bergh in het Zadel door de toen aanwezige leden gevuld met 135 euro.

Een mooie actie van voetbalvereniging VVL en haar leden. Wie verder nog wil doneren kan de site www.berghinhetzadel.nl bezoeken en met de doneerknop elk gewenst bedrag vanaf 5 euro overmaken op een renner naar keuze. Het volledige bedrag komt ten goede van het KWF. Het bestuur en de leden van VVL wensen alle deelnemers en vrijwilligers aan de Klaver4tocht van 9 tot en met 16 mei.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.