VVD Montferland on tour met oranje foodtruck

MONTFERLAND – De VVD Montferland verkiezingskaravaan doet vandaag Beek en Zeddam aan, terwijl er op zaterdag 17 maart wordt stilgestaan in ’s-Heerenberg en Didam.

Vanuit een oranje foodtruck delen de VVD’ers gratis poffertjes en koffie of thee uit en is er voor de jeugd chocolademelk en een aardigheidje. Op een door de VVD Montferland ingericht terras is er alle gelegenheid om te praten en te discussiëren met de kandidaat raadsleden van de partij.

De liberalen van Montferland hebben er deze verkiezingen voor gekozen om vooral op persoonlijke wijze campagne te voeren. Het gesprek aangaan met de inwoners, niet om te overtuigen maar vooral ook om te luisteren. “We gaan graag het gesprek aan met alle inwoners, en doen dat op een ludieke en gezellige wijze”, zegt lijsttrekker Martin Som.

Dienstregeling

De VVD Montferland verkiezingskaravaan is vandaag van 10.30 tot 12.30 uur op de parkeerplaats bij de Coöp aan de St. Jansgildestraat in Beek en van 14 tot 16 uur op het Gerrit Varwijkplein in Zeddam. Op zaterdag 17 maart staat de oranje foodtruck van 10.30 tot 12.30 uur op het Stadsplein in ’s-Heerenberg en van 14 tot 16 uur op het Lieve Vrouweplein bij Jan&Jan in Didam.Facebooktwittergoogle_plus