VV Den Dam moet op zoek naar nieuwe trainer

AZEWIJN – De wegen van Mick Hermsen en VV Den Dam uit Azewijn scheiden zich aan het eind van het seizoen. Den Dam, dat het moeilijk heeft in de 5de klasse C, moet op zoek naar een nieuwe trainer.

Mick Hermsen.

Mick Hermsen.

Het bestuur van Den Dam is goed te spreken over de werkwijze van Hermsen en wilde graag volgend seizoen doorgaan met hem. “Ondanks de tegenvallende resultaten is de sfeer en trainingsopkomst erg goed.”

Toch besloot de Doetinchemse trainer om volgend seizoen voor een nieuwe uitdaging te gaan. Hij gaat aan de slag bij Zelos in Zelhem als jeugdcoördinator en trainer van het tweede elftal. Vorig seizoen was Hermsen ook werkzaam voor deze vereniging.

Den Dam staat met haar jeugdige selectie met een gemiddelde leeftijd van ongeveer 22 jaar onderaan in de vijfde klasse.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.