Vul dit weekend een luxe tas bij Gilsing Herenmode

DIDAM – Gilsing Herenmode houdt zondag 17 mei de tweede koopzondag sinds de coronacrisis. Omdat er geen evenementen plaats mogen vinden, heeft het winkelteam weer een leuke actie bedacht. Deze keer kunnen klanten een luxe tas vullen bij een aankoop.

“Hoe meer aankopen je bij ons doet, hoe groter en luxer de tas wordt”, vertelt Frank Hageman. “We hebben luxe shoppers, rugtassen en toilettassen ingekocht met een waarde van 39,95 tot 99,95 euro. Klanten krijgen deze van ons cadeau, zolang de voorraad strekt. Om de aanloop van klanten te spreiden, geldt deze actie ook op zaterdag.”

Daarnaast presenteert Gilsing Herenmode ook een hygiënestation bij binnenkomst in de zaak. “Voor Erik Legters van Distilleerderij de Bronckhorst zijn wij de primeur”, zegt Hageman. “Innovatief en ondernemend, zoals hij is, is Erik begonnen om hygiënestations te ontwikkelen voor bedrijven en particulieren.” Wie zelf interesse in zo’n station heeft, kan mailen naar info@distilleerderijdebronckhorst.nl of bellen 06-83375139 (Abe Palmen).

Tijdens de koopavonden is Gilsing Herenmode nog wel gesloten. Op afspraak is de winkel echter wel open. “Het enige wat nu anders is als je bij ons komt shoppen, is de gepaste afstand van anderhalve meter.”

Gilsing Herenmode is gevestigd aan de Spoorstraat 11 in Didam. De winkel is zondag open van 12 tot 17 uur.