Vrijwilligersprijs Rabobank voor de Averhof

BEEK – Henk ter Voert, voorzitter van de KBO Beek, Loerbeek en ’s-Heerenberg, ontving donderdagavond een cheque van 300 euro tijdens de vrijwilligersavond van de Rabobank. De prijs werd uitgereikt in het programma ‘Helden om de hoek’ van de bank in de DRU in Ulft.

Wendy van de Laan overhandigt namens de Rabobank de cheque aan Henk ter Voert.

Alle verenigingen die bankieren bij de Rabobank konden een filmpje van maximaal één minuut insturen over het vrijwilligerswerk van hun vereniging. Ook moesten ze in het filmpje laten zien waaraan zij de prijs wilden besteden. De KBO koos als doel de Averhof.

Het was een mooie dag voor de KBO. ‘s Middags was ook al het Sint Nicolaasfeest gevierd in een volle Averhof. “De komende maand richten we ons weer op de kerst met vieringen op 20 en 21 december”, vertelt Ter Voert. “Op 12 december maken we kerststukjes. De kosten zijn 7,50 euro is iedereen welkom, ook niet-leden.” Aanmelden voor deelname kan tot 5 december bij een van de bestuursleden of bij de beheerder van de Averhof, de heer Jansen: 0316-532309.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.