Voorjaarsconcert Harmonie Volharding Stokkum

STOKKUM – Harmonie Volharding Stokkum geeft op zondag 7 mei een voorjaarsconcert in het Gildehuis in Stokkum. Het concert begint om 11 uur.

voorjaarsconcert 2017 kleinEr worden muziekwerken uitgevoerd als Third Suite van Rober E. Jager, Goddess of fire van Steven Reineke, Beauty and the Beast (arrangement Toshio Mashima), Concert Prelude van Philip Sparke en Blossom in a Japanese garden van Jef Penders. Het slagwerkorkest heeft ook verschillende arrangementen op het programma staan, zoals Africa van TOTO, Conquest of Paradise en Banjo-Kazooie.

Tijdens het concert worden Joyce Voortjes en Dennis Wissink onderscheiden voor hun 20-jarig lidmaatschap en Merel Schmitz voor haar 10-jarig jubileum. De toegang tot het Gildehuis is gratis.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.