Voetbalplaatjes actie jubilaris DVC’26 van start

DIDAM – Op sportpark de Nevelhorst in Didam vond zaterdag 4 februari de aftrap van de voetbalplaatjes actie van DVC’26 plaats. De actie vindt, in samenwerking met de SuperCoop, plaats in het kader van het 90-jarig bestaan van de voetbalvereniging.

Het eerste boek werd overhandigd door Rense Nieuwhof, supermarktmanager in Didam, aan Nino Wienholts.

Het eerste boek werd overhandigd door Rense Nieuwhof, supermarktmanager in Didam, aan Nino Wienholts.

Alle leden konden zaterdag penalty’s schieten op medewerkers van de SuperCoop en namen daarna de eerste voetbalplaatjes in ontvangst. Ook ontving ieder lid een groot boek, waar de plaatjes in kunnen worden geplakt. De voetbalplaatjes kunnen acht weken lang worden gescoord bij de supermarkt, waarmee er alle gelegenheid is ze alle duizend te sparen.

Het eerste boek werd overhandigd door Rense Nieuwhof, supermarktmanager in Didam, aan Nino Wienholts. Nino staat op de voorkant van het boek en speelt in het eerste van DVC’26.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.