Vink GVK zoekt kunststofbewerker/magazijnmedewerker

DIDAM – Vink Kunststoffen is voor de vestiging van Vink GVK in Doetinchem op zoek naar een fulltime kunststofbewerker/magazijnmedewerker.

logo vierkantVink GVK houdt zich bezig met glasvezelversterkte kunststoffen en aanrijdbeveiliging. “Wij verzorgen het totale concept van verkoop en ontwerp tot en met het bewerken en assembleren van glasvezelversterkte kunststoffen. Daarnaast bieden wij aan onze klanten een uitgebreid programma op het gebied van aanrijdbeveiliging aan.”

In de functie van kunststofbewerker/magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor  het bewerken en monteren/assembleren van de producten en de verwerking van de goederenstroom. De nadruk van deze functie ligt op het bewerken, assembleren en monteren van GVK-producten, maar daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor logistieke werkzaamheden. Daarbij kun je denken aan orderpicken en inpakken, maar ook laden en lossen van vrachtwagens en het uitpakken van goederen.

Voor deze functie wordt LTS/MTS werk- en denkniveau gevraagd. Daarnaast is het belangrijk dat je een vorkheftruck kunt besturen en dat je flexibel bent, omdat het voorkomt dat je op locatie van klanten werkzaamheden uitvoert.

Vink GVK biedt een uitdagende functie in een dynamische organisatie, veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling, een collegiaal werkklimaat en solide arbeidsvoorwaarden. Meer informatie staat op de website www.vinkkunststoffen.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.