Vijfde ING Vrouwen Beloften Toernooi op sportpark de Korenakker

LOIL – Onder andere Feyenoord, ADO Den Haag, FC Twente en PEC Zwolle komen op zaterdag 24 augustus naar Loil voor de vijfde editie van het ING Vrouwen Beloften Toernooi.

Om 10 uur trappen de beloften teams van Feyenoord, ADO Den Haag, FC Twente, PEC Zwolle, FC Eindhoven, VV Alkmaar, Excelsior en DZC uit Doetinchem af op sportpark de Korenakker in Loil.

“Mooi dat de beloften van Feyenoord in hun debuutjaar direct deelnemen aan dit prestigieuze toernooi”, zegt Johnny Berendsen namens SV Loil. “Daarnaast zijn er veel bekende gezichten, zoals FC ADO Den Haag en PEC Zwolle. Om de lokale eer te verdedigen hebben wij dit jaar ook DZC uit Doetinchem uitgenodigd.”

Om 10 uur vinden de eerste wedstrijden plaats. Op veld 1 neemt titelverdediger FC Eindhoven (foto) het op tegen tweevoudig winnaar ADO Den Haag. Op veld 2 is dan de Rotterdamse derby tussen Feyenoord en Excelsior. De finale is om 16.15 uur. Het complete speelschema is te downloaden op de site www.damesbeloften.nl en terug te vinden op de Facebook-pagina van SV Loil.