Vier kerst en oud en nieuw bij Partycentrum Plok

DIDAM – Partycentrum Plok is alle feestdagen geopend. Op Eerste Kerstdag komen De Lievelings DJ’s van je Zusje naar Oud-Dijk, Tweede Kerstdag staat Hike op het podium en tijdens oud en nieuw is er een Sylvesterparty met muziek van DJ Roel Staarink, DJames en Henri van Vossen.

De Lievelings DJ’s van je Zusje op Eerste Kerstdag bij Plok.

De Lievelings DJ’s van je Zusje komen uit Brabant. Deze mannen trakteren het publiek op een eclectische wervelwind aan hitjes, babymaking music, oude knallers en uitschieters naar alles wat hier ook maar een beetje mee te maken heeft. Ze stonden onder andere ook op de Zwarte Cross en Paaspop.

Verder zijn er op Eerste Kerstdag ook optreden van DJ Papi Sebasto en DJames. Jeremy Derksen zingt deze avond in het feestcafé. De zaal en het café gaan om 21.30 uur open. Een avond later is het de beurt aan toporkest Hike. Zij spelen vanaf 21 uur in de grote zaal. Meer informatie staat op de website van Plok. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via Captain Ticket.

Op oudejaarsnacht kan er bij Plok samen worden geproost op het nieuwe jaar. Verder kan het publiek los gaan op de muziek van DJ Roel Staarink, DJames en Henri van Vossen. Kaarten voor deze nacht zijn eveneens verkrijgbaar in de voorverkoop, maar ook aan de deur.