Verkeershinder door Henk Lubberding Classic

’s-HEERENBERG – Komende zondag wordt de 18e Henk Lubberding Classic gehouden. Dat betekent niet alleen een fraai stukje wielersport, maar ook dat er aan het begin van de middag een uurtje verkeershinder is.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAHet finaleparcours van ’s-Heerenberg naar Zeddam, Beek, Stokkum en terug naar ’s-Heerenberg isl namelijk van ongeveer kwart voor één tot circa kwart vóór twee afgesloten voor alle verkeer. Stokkum is gedurende die tijd alleen bereikbaar via de ’s-Heerenbergseweg en de Slotlaan. Bewoners van het finaleparcours wordt gevraagd dan geen auto’s op de weg te parkeren. Voor de Stokkumseweg in ’s-Heerenberg en de Bovendorpsstraat in Zeddam geldt een parkeerverbod.

Facebooktwittergoogle_plus

Sjaak Reumer
Over de schrijver
Sjaak Reumer is geboren en getogen in ’s-Heerenberg en was tot zijn pensionering gedurende meer dan 40 jaren werkzaam als boekhouder bij Rabo Verpakkingen B.V. Zijn hobby’s zijn onder meer het organiseren van wielerwedstrijden, zoals in het verleden de Grote Prijs Wieler Revue en tegenwoordig de Henk Lubberding Classic en het schrijven voor diverse bladen. Zo maakt hij al jaren deel uit van de redactie van carnavalskrant De Waskuup. Daarnaast is hij oud-prins en erelid van de ’s-Heerenbergse carnavalsverenging en is hij sinds zijn pensionering PR-voorzitter van Bergh in het Zadel voor de Kankerbestrijding.