Tweede editie ‘MvR Jobmax Voetbalquiz’

’s-HEERENBERG – Onder het motto ‘iedereen heeft verstand van voetbal’ vindt op vrijdag 11 december vanaf 20 uur de tweede editie van de ‘MvR Jobmax Voetbalquiz’ plaats in het clubgebouw aan de Montferlandsestraat.

MvR Jobmax VoetbalquizDe ‘MvR Jobmax Voetbalquiz’ is bedoeld voor tweetallen en iedereen mag meedoen. Bij MvR rekenen ze op een herhaling van het succes van verleden jaar, toen maar liefst 48 koppels deelnamen. De presentatie en samenstelling van de quiz is in handen van Bert Velthausz. De DJ zorgt voor de muzikale ondersteuning.

Wie z’n voetbalkennis wil meten met anderen kan zich samen met een medespeler aanmelden via info@vv-MvR.nl. Ook ligt er een intekenlijst in het clubgebouw. Zowel voor de deelnemers als hun supporters is de toegang gratis.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.